Збір лідерів самоврядування.

18 жовтня обласний палац дитячої та юнацької творчості зібрав разом понад 60 активних підлітків Закарпаття. На заході були присутні і лідери самоврядування від нашого району: Граб Тетяна, (загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Т-Пасіка), Головей Ніколетта, (Перечинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів) та Коробка Юлія (Перечинська гімназія ІІ-ІІІ ступенів) у супроводі координатора учнівського врядування району Король Н.М. Дівчата представляли районний орган учнівського самоврядування, навчалися у школі управлінської майстерності та обирали нового президента Закарпатського обласного учнівського парламенту «Нове покоління».

/Files/images/лід самовр.jpg

Розпочався форум символічно гімном України. Не минулося і без вшанування трагічних подій у нашій державі – хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам'ять Небесної Сотні та Героїв, які загинули в АТО.
Юних лідерів краю привітала заступник директора Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» Надія Ганько. Вона побажала плідної праці та нових звершень.

Координатор учнівського самоврядування Закарпатської області Світлана Лукач зауважила, що: „ 2014-й рік виявився надзвичайно складним для нашої країни. Та за цей час в містах і районах нашого краю реалізовано чимало акцій та проектів, а на обласному рівні проведено конкурс на кращу модель учнівського самоврядування.

На порядку денному були вибори президента, віце-президента, формування активу комітетів Закарпатського обласного учнівського парламенту. На посаду президента обласного учнівського парламенту було висунуто 8 кандидатур, кожен із кандидатів представив власну передвиборчу програму. За підсумками голосів, президентом Закарпатського обласного учнівського парламенту «Нове покоління» стала Галай Андріана з міста Хуст, віце-президентом – Муквич Мирослава з Виноградівського району.
Також на учасників зібрання чекали майстер-класи для юних лідерів за проектами Учнівської Ліги України. Однин із них передбачав продовження проекту «Делегати дитячих прав» – «Під крилом правого захисту». А також активні старшокласники Закарпаття мали змогу підвищити свої лідерські якості та покращити роботу у команді на майстер-класі «Рух лідерів +».

Кiлькiсть переглядiв: 383

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.