Обласний конкурс малюнка „Мій рідний край”.

У п’ятницю, 3 жовтня 2014 року, на базі Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” підбито підсумки обласного конкурсу малюнка „Мій рідний край”. Конкурс проводився серед учнів-гуртківців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів віком від 7 до 10 років. Організаторами заходу виступили Край Височіна Чеської Республіки, Закарпатська обласна рада, департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації і Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”.
Конкурс проходив у два етапи.
На обласний етап конкурсу від нашого району надіслано 10 найкращих робіт які визначаються достатнім художнім рівнем та творчою фантазією.

Відповідно до рішення журі, за проявлений творчий підхід, уміння створити цікавий художньо-естетичний образ учениця загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Т-Пасіка Крупчинська Валерія стала лауреатом обласного конкурсу малюнка „Мій рідний край” та нагороджена дипломом, цінними подарунками Закарпатської обласної ради та Краю Височіна Чеської Республіки.

/Files/images/mrk12.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 438

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.