Майстер-клас з виготовлення валентинок

День Святого Валентина (Валентинів день, День Закоханих) — світське свято, яке відзначають у деяких країнах щороку 14 лютого. З недавніх пір це свято набуло популярності і серед учнів шкіл. Щоб висловити свої почуття, на день закоханих дарують «валентинки», проте набагато приємніше отримати «валентинку», зроблену власними руками, – адже ця листівка буде креативною, індивідуальною та неповторною.

/Files/images/IMG_1682.JPG

13 лютого в Перечинському будинку дитячої та юнацької творчості відбувся майстер-клас з виготовлення валентинок, який провели керівники гуртків Наталія Король та Еріка Манзулич.

/Files/images/IMG_1717.JPG

Наталія Михайлівна розповіла про те, що окрім валентинки, можна подарувати листівку, чи просто конвертик з надписом.

Еріка Михайлівна показала учням багато різноманітних варіантів валентинок, які можна виготовити з підручних матеріалів: паперу, картону, тканини.

/Files/images/IMG_1689.JPG

Після невеликої теоретичної бесіди всі взялися до діла. Діти з задоволенням підбирали матеріал, складали ескізи майбутніх шедеврів та жваво обговорювали виконану роботу.


/Files/images/IMG_1727.JPG

Майстер-клас відвідала начальник відділу освіти , молоді та спорту Перечинської РДА М.І Мошак. Марина Іванівна зауважила, що дуже добре, що учні роблять вироби своїми руками, самостійно, адже кожна дитина вкладає часточку серця у свою роботу.

/Files/images/Изображение 873.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 536

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.