Повернутися до звичайного режиму

Міжнародний день Миру в Перечинському БДЮТ

Щороку в Міжнародний день Миру в Україні проводиться Всеукраїнська акція «Голуб миру»,завдання якої - спонукати дітей та дорослих до осмислення проблем миру, навчати молоде покоління принципів людяності, свободи, доброти й поваги до різних націй та, як сказав Папа Франциск ,«випрошувати в Бога дар миру для найбільш багатостраждальних місць нашої планети».

Активну участь у цій традиційній освітній кампанії 21 вересня взяли колективи та учні навчальних закладів Перечинського району. Гуртківці, учні Перечинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, згуртувались та створили живу фігуру Голуба Миру – одного з найбільш відомих символів цього дня.

/Files/images/IMG_20170921_124032.jpg/Files/images/IMG_20170921_125024.jpg

Гуртківці БДЮТ, які навчаються в Дубриницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів, малювали тематичні малюнки.

/Files/images/DSCN2557.JPG/Files/images/DSCN2561.JPG

Вихованці гуртка БДЮТ "Юні мовознавці," школярі Сімерківської ЗОШ І-ІІ ступенів, підготували стінгазету, у якій висловили свою впевненість у тому, що мир - найголовніше для кожної людини./Files/images/сімерки3.jpg/Files/images/сімерки.jpg

Керівники інших гуртків зі своїми вихованцями переглядали та обговорювали фільми, писали листи-привітання дітям - переселенцям зі Сходу України,військовослужбовцям, пораненим під час бойових дій у зоні АТО.

Кiлькiсть переглядiв: 641

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.