Конкурс на кращу модель учнівського саморядування

18 лютого 2016 року в Перечинському будинку дитячої та юнацької творчості відбувся ІІ етап районного конкурсу на кращу модель учнівського самоврядування в загальноосвітніх навчальних закладах району.


/Files/images/IMG_1679.JPG

Матеріали на конкурс подали 13 загальноосвітніх навчальних закладів Перечинського району. Згідно з умовами на конкурс були презентовані свої творчі кредо та соціальну позицію лідери шкільного самоврядування.

Підсумки конкурсу будуть узагальнені наказом, а переможці нагороджені грамотами відповідних ступенів відділу освіти, молоді та спорту Перечинської РДА.

/Files/images/IMG_1694.JPG


Хоча конкурс відбувався не вперше він довів, що лідерам самоврядування є цікавими такі заходи і проведення їх в майбутньому буде сприяти вдосконаленню та зростанню ваги учнівського самоврядування в освітньому середовищі.

Після участі у конкурсі лідери учнівського самоврядування побували на екскурсії в будівлі Перечинської райдержадміністрації. Юних гостей зустріла Вероніка Годована – начальник відділу організаційної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації яка розповіла про роботу Перечинської районної ради, Перечинської державної адміністрації та Перечинської міської ради.


/Files/images/IMG_1708.JPG

Учні побували в кабінеті голови державної адміністрації, де Віктор Олефір розповів про те, чим займаються працівники адміністрації та відповів на всі питання, які цікавили дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 393

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.