"Знай і люби свій край!

На виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту Перечинської РДА 10.12.2014 року №290 «Про проведення районної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»» з метою підтримки та розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, пропаганди та популяризації досягнень дитячих колективів, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного в навколишньому середовищі і своєму житті з 15 по 31 грудня 2014 на базі Перечинського будинку дитячої та юнацької творчості було організовано виставку конкурс «Знай і люби свій край».

Виставка представляла роботи учнів за розділами: декоративно-ужиткове мистецтво: художнє різьблення по дереву; гончарство та художня кераміка; художнє плетіння, ткацтво; в'язання спицями, гачком; витинання; художня вишивка; народна лялька; м'яка іграшка; писанкарство; вироби з тіста; вироби з шкіри; декоративний розпис, народний живопис; бісероплетіння; паперова пластика та оригамі; вироби з соломки, ізонитка; лозоплетіння; вироби з природних матеріалів; Також на виставці були представлені роботи з образотворчого мистецтва: графіка; живопис; скульптура.

Загалом представлено 124 роботи з таких загальноосвітніх шкіл району: Перечинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Т-Пасіка, ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Т-Ремети, ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Дубриничі ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Порошково, , ЗОШ І-ІІ ступенів с.Раково ЗОШ І-ІІ ступенів С.Сімерки, ЗОШ І-ІІ ступенів с. Т-Бистра, Новоселицький НВК ЗОШ І-ІІ ступенів-ДНЗ, Перечинської гімназії ІІ-ІІІ ступенів, та Перечинського будинку дитячої та юнацької творчості.

Не прийняли участь у конкурсі-виставці – ЗОШ І-ІІ ступенів с.Сімер, ЗОШ І-ІІ ступенів с. Т-Поляна, ЗОШ І-ІІ ступенів с.П-Гута, ЗОШ І-ІІ ступенів с.Туриця, ЗОШ І-ІІ ступенів с.Турички, Вільшинківський НВК- ЗОШ І-ІІ ступенів. На підставі рішення журі виставки-конкурсу «Знай і люби свій край» 20 учасників будуть нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Перечиснь кої РДА, а їх роботи братимуть участь у обласному етапі вистаки-конкурсу.

Кiлькiсть переглядiв: 400

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.